Wij zijn dagelijks geopend! Ma-do vanaf 17:00u & vr vanaf 14:00u & za-zo vanaf 11:00u!
Vandaag open vanaf 11:00

Werken bij

Het team van Eetcafé De Boerderij is op zoek naar enthousiaste horecamedewerkers!

Werken bij Eetcafé De Boerderij

Gastvrijheid staat bij de Eetcafé De Boerderij voorop. Lijkt het je leuk om ons team te versterken in de keuken of bediening?  Meld je dan aan!

WAT BIEDEN WIJ?

LEIDINGGEVENDE BEDIENING (fulltime)

Als leidinggevende bediening heb je een zeer zelfstandige en verantwoordelijke functie met veel eigen inbreng. Je werkt mee met het team in de bediening en in afwezigheid van de bedrijfsleider geef jij de leiding. Tevens heeft deze functie nog doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf!

FUNCTIE-EISEN

ZELFSTANDIG WERKEND KOK (fulltime)

Als zelfstandig werkend kok bestaan je werkzaamheden uit het bereiden van gerechten en alle daarmee samenhangende werkzaamheden.

Je kunt zelfstandig werken volgens receptuur, bent op de hoogte van de HACCP regels en voelt je verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteitseisen die wij aan onze gerechten hebben gesteld.

Wij hebben een zeer moderne keuken en werken onder andere met een Horeko Hospitality Systeem, VarioCookingCenter, Blast Chiller, Combisteamer en we koken op inductie.

FUNCTIE-EISEN

MEDEWERKERS BEDIENING EN KEUKEN (parttime/fulltime/vakantie)

Wij zijn tevens ook op zoek naar meer enthousiaste collega’s die ons team komen versterken in de bediening en de keuken!

Spreken bovenstaande vacatures je wel aan maar heb je nog geen ervaring? Geen probleem, wij willen je dit graag leren! Enige vereisten zijn wel dat we graag 100% inzet en enthousiasme zien en dat je voor een langere periode beschikbaar bent.

Personeel boerderij

KEN JIJ OF BEN JIJ DEGENE DIE WIJ ZOEKEN?

Zie jij het wel zitten om ons team te komen versterken? Vul dan gauw het sollicitatieformulier in of stuur een e-mail naar suzanne@eetcafedeboerderij.nl!

Voor vragen mag je bellen naar 0519 55 42 14 en vraag naar Suzanne of Annelies!

Sollicitatieformulier