Dagelijks geopend vanaf 10:00 uur!
Vandaag open vanaf 10:00

Feesten & partijen

Feesten & Partijen

Organiseer uw feest op een unieke locatie op Ameland. Eetcafé de Boerderij is een karakteristieke 17de- eeuwse boerderij gevestigd in het gezellige en historische centrum van het dorp Ballum. Eetcafé de Boerderij biedt een uitstekende gelegenheid voor het houden van feesten en partijen zoals bruiloften, borrels, recepties en verjaardagen. Zowel voor kleine partijen als grote feesten.

Geschikt voor elke gelegenheid

Elk feest is uniek. Door in te spelen op uw wensen en budget, zorgen wij ervoor dat het een geslaagd festijn wordt. Vriendelijke bediening, een uitgebreide drankenkeuze en smaakvolle hapjes staan garant voor een geslaagd feest. Alle hapjes komen vers uit eigen keuken. Wilt u gebruik maken van een heerlijk buffet, luxe hapjes of een uitgebreide koffietafel? Bij Eetcafé de Boerderij is alles mogelijk. 

Totaalprogramma

Een totaalprogramma samenstellen behoort tot de mogelijkheden. Wilt u een buitenactiviteit? Een fietstocht, een strandrit, een Robbentocht? Wij zorgen dat het geregeld is.

Interesse?

Omdat wij op maat gemaakte feesten en partijen voor u willen organiseren, nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Laat uw gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons uiteraard ook bellen op 0519 – 554214.