Wij zijn weer dagelijks geopend van 11:00 - 20:00 uur voor afhaal & bezorgen! Kijk voor meer info bij: lunch & diner! | Bel of Whatsapp naar 06 82 96 85 14
Vandaag open vanaf 11:00

Over ons

Eetcafé de Boerderij

Eetcafé De Boerderij, gelegen in het mooie Ballum betekent: heerlijk eten in een sfeervolle omgeving. Proef in Ballum de sfeer van lang vervlogen tijden.

Lunch & Diner

Eetcafé De Boerderij heeft een zeer uitgebreide kaart voor diverse lunches en diners met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Daarnaast hebben we ook twee specialiteiten: het tafel barbecue en Proeverijtjes. Bij ons draait alles om proeven of delen van lokale- , nationale- en internationale minigerechtjes, als voor- tussen en/of klein hoofdgerecht te bestellen. Een Proeverijtje is kleiner dan een traditionele voorgerecht, zodat u er meerdere kunt proeven. Drie á vier gerechtjes volstaat voor een volledig maal.

Cateringservice op Ameland

Geeft u een feest, borrel of een zakelijke vergadering op Ameland en bent u op zoek naar catering? Dan bent u bij Eetcafé De Boerderij aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat de gast tevreden is en passen onze catering dan ook volledig aan op uw wensen en het budget. Eetcafé De Boerderij biedt catering aan op heel Ameland, of het nou ter land, ter zee of in de lucht is.

Speciale wensen?

Vegetarisch? Glutenvrij? Lactose intolerant? Andere wensen? Meld het ons en we regelen het!

Feesten & Partijen

Eetcafé De Boerderij een uitstekende gelegenheid voor het houden van feesten en partijen zoals bruiloften, borrels, recepties en verjaardagen. Zowel voor kleine als grote gezelschappen.

Amelands Produkt

Wij kiezen onze producten zorgvuldig uit. Eetcafé De Boerderij heeft het keurmerk van het Amelands Produkt. Wij hebben producten die op ambachtelijke en duurzame wijze door op Ameland gevestigde bedrijven zijn geproduceerd, van pure eilander grondstoffen. Ook biologische producten maken onderdeel uit van ons aanbod.