Dagelijks geopend vanaf 10:00 uur!
Vandaag open vanaf 11:00

Over ons

Eetcafé de Boerderij

Eetcafé De Boerderij, gelegen in het mooie Ballum betekent: heerlijk eten in een sfeervolle omgeving. Proef in Ballum de sfeer van lang vervlogen tijden.

Ontstaan

Fabian en Annelies (de eigenaren van ‘Eetcafé de Boerderij’) hebben elkaar leren kennen door seizoenswerk op Ameland. Beiden zijn ze niet origine van Ameland, Fabian komt uit Elst en Annelies uit Dokkum. Toen ze in 2000 de kans kregen om dit pand over te nemen hebben ze dit met beide handen aangenomen! Ondertussen hebben ze hier een mooi bedrijf opgebouwd en heeft ‘De Boerderij’ in de winter van 2021-2022  een totale make-over gekregen. De keuken is naar boven verhuisd en voorzien van de nieuwste en modernste apparatuur en het restaurant is opnieuw ingedeeld en heeft een nieuw en fris uiterlijk gekregen, uiteraard is de ‘Boerderij-sfeer’ behouden!

Lunch & Diner

Eetcafé De Boerderij heeft een zeer uitgebreide kaart voor diverse lunches en diners met keuze uit vlees, vis of vegetarisch.

Cateringservice op Ameland

Geeft u een feest, borrel of een zakelijke vergadering op Ameland en bent u op zoek naar catering? Dan bent u bij Eetcafé De Boerderij aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat de gast tevreden is en passen onze catering dan ook volledig aan op uw wensen en het budget. Eetcafé De Boerderij biedt catering aan op heel Ameland, of het nou ter land, ter zee of in de lucht is.

Speciale wensen?

Vegetarisch? Glutenvrij? Lactose intolerant? Andere wensen? Meld het ons en we regelen het!

Feesten & Partijen

Eetcafé De Boerderij een uitstekende gelegenheid voor het houden van feesten en partijen zoals bruiloften, borrels, recepties en verjaardagen. Zowel voor kleine als grote gezelschappen.

Amelands Produkt

Wij kiezen onze producten zorgvuldig uit. Eetcafé De Boerderij heeft het keurmerk van het Amelands Produkt. Wij hebben producten die op ambachtelijke en duurzame wijze door op Ameland gevestigde bedrijven zijn geproduceerd, van pure eilander grondstoffen. Ook biologische producten maken onderdeel uit van ons aanbod.