Wij zijn bereikbaar van 16:00 - 19:00 uur voor het afhalen en bezorgen van maaltijden! Wij bezorgen tot 20:00 uur.
Vandaag open vanaf 16:00

Catering op maat

Geheel aangepast aan uw wensen en smaak

Het team van Eetcafé de Boerderij verzorgt graag de catering van uw feest of evenement tot in de puntjes. Ter land, ter zee en ter lucht: geen enkel wens is voor ons te gek.

Catering op Ameland

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, een receptie, een bruiloft of een jubileum? Organiseert u een aangeklede borrel voor uw werk? Van eenvoudig, luxe, ludiek tot chique. Met de catering van Eetcafé de Boerderij is alles mogelijk.

Geheel aangepast aan uw wensen

Het team van Eetcafé de Boerderij in Ballum verzorgt menu’s, geheel aangepast aan uw wensen en passend binnen het budget. Uiteraard houden wij ook rekening met eventuele allergieën en diëten, zoals glutenvrij en lactosevrij. Wij bereiden het eten met zorg en maken gebruik van verse Amelandse streekproducten.

Kiest u voor een gezonde lunch, gevarieerde hapjes, een heerlijke barbecue of een prachtige bruidstaart? Of wilt u van alles wat? Geen probleem! Het menu wordt vooraf persoonlijk besproken, waardoor het aan niets ontbreekt en volledig op maat gemaakt is. Uiteraard kunnen wij u ook van serviesgoed en andere aankleding voorzien. Bij ons is alles in goede handen, waardoor u met uw gasten kunt genieten!

Ter land, ter zee en in de lucht

Onze catering wordt niet alleen afgestemd op het aantal gasten en het type evenement, maar ook op locatie. Wij verzorgen catering op maat bij uw thuis en op locatie. Zowel ter land, ter zee en in de lucht. Ameland biedt namelijk veel mogelijkheden wat betreft evenementlocaties. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen uw bruiloft op het strand te vieren, een personeelsuitje op een boot te organiseren of familiedag in de lucht regelen. Op elke locatie is catering van Eetcafé de Boerderij mogelijk.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in onze catering op Ameland? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij spreken graag een keer met u af om uw wensen door te nemen. Dit kan zowel telefonisch als op locatie op Ameland. Bel ons om een afspraak te maken of vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!